Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، فضانوردان ناسا توانسته‌اند به تازگی اولین تربچه‌های فضایی را به مرحله برداشت برسانند و آن‌ها را با موفقیت از شبیه‌ساز گلخانه‌ای سفینه خود خارج کنند. این تربچه‌ها که از ابتدا در فضا کاشته شده بودند اکنون رشدی کامل را به خود دیده‌اند و این قابلیت را در اختیار فضانوردان قرار داده‌اند که به امکان پرورش گیاهان و میوه‌های مختلف در جاذبه صفر و فضا امیدوار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تربچه‌ها در فضایی به نام زیستگاه پیشرفته گیاه یا APH در ایستگاه بین‌المللی فضا رشد کرده‌اند. سازمان ناسا به تازگی تصاویر این تربچه‌ها را با رسانه‌ها در میان گذاشته و بر اساس اطلاعات منتشر شده محصولات مورد نظر پس از ۲۷ روز به مرحله برداشت رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید

مهم‌ترین دستاوردهای فضایی/ از راز ستاره در حال انفجار تا اکتشافاتی عجیب درباره سیاره‌ها

اهداف ناسا برای کاشت سبزیجات فضایی

 تربچه‌های فضایی در واقع در تاریخ ۳۰ نوامبر توسط کیت رابینز برداشت شده‌اند و قرار است در بیست و دومین ماموریت شرکت اسپیس ایکس به زمین فرستاده شوند. تربچه‌های مذکور از بزرگ‌ترین و باکیفیت‌ترین سبزیجاتی هستند که در جاذبه بسیار کم رشد کرده‌اند و با موفقیت برداشت شده‌اند. کیت رابینز توانسته در مجموع ۲۰ عدد تربچه را برداشت کند و آن‌ها را در فضایی سرد مانند یخچال فضایی نگهداری کند.

فرآیند پرورش تربچه‌ها در فضا بخشی از ماموریت کاشت و برداشت سبزیجات و میوه‌ها در فضا است که قرار شده به صورت طولانی مدت پیاده‌سازی شود. بر اساس اطلاعات منتشر شده، سبزیجات در شرایط سخت فضا خوب عمل می‌کنند و دشواری کمتری دارند. نیکول دوفور، رئیس پروژه زیستگاه پیشرفته گیاه یا همان APH در رابطه با دستاوردهای اخیر گفت: "پرورش گیاهان مختلف و سبزیجات در فضا به ما کمک می‌کند که بدانیم چه محصولاتی در شرایط سخت فضایی قابل برداشت هستند. این اقدامات برای آن صورت می‌گیرند که فضانوردان بتوانند برای مدتی طولانی آذوقه داشته باشند و هم زمان آن‌ها را پرورش دهند". گفتنی است؛ فضانوردان ناسا در نظر دارند فرآیند پرورش گیاه خود را توسعه دهند و مطالعه بر روی آن‌ها را بیشتر کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضانوردان ناسا فضانوردان آمریکایی تربچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم

حسن نتاج مدیر مجموعه باغ بهشت مامطیر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به استقبال بی سابقه علاقه‌مندان از شهر‌های مختلف استان از جشنواره شنواره برداشت گل محمدی و گلابگیری ، گفت: این یازدهمین سالی است که مشغول به پرورش گل محمدی و دهمین دوره‌ایست که در حال برگزاری جشنواره برداشت گل محمدی و گلابگیری هستیم.

او افزود:خداروشکر از سال ابتدایی تا به امروز که دهمین دوره می‌باشد هرساله شاهد رشد علاقه‌مندان در بازدید از این جشنواره بودیم بطوری که تعداد قابل توجه‌ای از گردشگران از شهر‌های مختلف استان به اینجا می‌آیند تا جدای استفاده از فضای بکر این باغ از مشتقات این محصول هم بهره‌مند شوند.

نتاج گفت: در گذشته این باغ یک زمین شالیزاری بوده که هر ساله در هنگام فصل کشت با مشکل کمبود آب مواجه بودیم ولی از زمانی که رو به پرورش گل محمدی آوردیم دیگر این مشکل وجود ندارد چرا که گل محمدی نیاز بسیار محدودی به آب، مواد کودی عالی و معدنی دارد و جزو گیاهانی است که در اراضی شیب‌دار، زمین‌های کم آب و خاک‌های ضعیف هم پرورش می‌یابد

او در خصوص خواص دارویی و مشتقات گل محمدی افزود:گل تازه و غنچه خشک، مربا و شربت گل محمدی، گلاب درجه یک و گلاب دو آتیشه از جمله محصولاتی هستند که از این گیاه به دست می‌آوریم و در مجموع گل محمدی گیاهیست که از شاخه و برگ‌هایش هم می‌توان در بحث دارویی استفاده کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته
  • فضانوردان چینی به اقامتگاهشان در فضا رسیدند
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان